Nalatenschapsplanning

Liever rijk leven dan rijk sterven; een uitdrukking die wij allemaal wel kennen. Maar sommige mensen sterven onverwachts en soms te vroeg en hebben hun geld niet opgemaakt. Anderen hebben een dusdanig hoog inkomen dat men het gewoon niet opmaakt. Weer een ander wil graag schenken aan de kinderen. Wat wilt u? Net als zovelen, wilt u waarschijnlijk dat uw nabestaanden zo min mogelijk belasting betalen.  In een nalatenschapsplanning kunt u dit het beste regelen.

U moet bij een nalatenschapsplanning niet alleen denken aan de juridische en fiscale gevolgen bij overlijden, maar u kunt ook denken aan een analyse van uw huwelijkse voorwaarden of advies over het maken van huwelijkse voorwaarden.

Het goed stellen van de vragen is eigenlijk al het geven van de oplossing. In een nalatenschapsplanning kunt u ervoor zorgen dat uw vermogen op een gestructureerde manier, zoals u dit wenst, overgaat naar uw nabestaanden (vaak de volgende generatie). Wij inventariseren uw wensen en combineren deze met de mogelijke oplossingen.

Maak direct een afspraak