Relaties

Veel mensen denken dat financiële planning alleen is weggelegd voor vermogende particulieren. Maar niets is minder waar, iedereen die inkomen uit arbeid en/of vermogen geniet en bewust keuzes wil maken heeft baat bij financiële planning.

Wij vinden dat een ieder recht heeft op een onafhankelijk advies. Acume richt zich dan ook op iedereen die behoefte heeft aan integrale financiële dienstverlening, maar zelf geen tijd, deskundigheid of affiniteit ermee hebben hier zelf invulling aan te geven.

Onze aanpak is geschikt voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar financiële situatie: alleenstaanden, gezinnen, ondernemers, vroeg gepensioneerden etc. Het is ook bijzonder geschikt wanneer uw privé-situatie gewijzigd is, bijvoorbeeld door echtscheiding of overlijden van een naaste. Financiële Planning biedt immers inzicht hoe u op korte en op lange termijn uw financiën kunt afstemmen op uw levensdoelen. En dat inzicht is voor iedereen, van jong tot oud en onafhankelijk van de financiële situatie, belangrijk en handig.

Maak direct een afspraak

Voor financieel onafhankelijk advies